VRIENDEN WORDEN?

Voor maar € 25,00 per jaar ben je vriend van Stichting Klompvoet Nederland! Hiermee draag je bij aan de verbetering van klompvoetzorg in Nederland, mag je met je gezin (max 4 personen) gratis naar de jaarlijkse Klompvoetjesdag en kun je lid worden van de besloten Facebookgroepen voor contact met andere ouders of met andere volwassenen met klompvoeten.

DONEREN

Draag je Stichting Klompvoet Nederland een warm hart toe, maar wil je geen vriend worden? Word dan donateur!
Met jouw bijdrage wordt het mogelijk de klompvoetzorg in Nederland verder te verbeteren, onderzoek te doen en adequate registratiesystemen op te zetten. Stichting Klompvoet Nederland heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor donaties aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting (registratienummerRSIN 815529971).
​Bij voorbaat hartelijk dank!

Ik doneer

Bedrag

EEN HANDJE HELPEN

We zijn altijd blij met mensen die een handje kunnen helpen en zich als vrijwilliger aanmelden. Bijvoorbeeld voor hand- en spandiensten tijdens de jaarlijkse Klompvoetjesdag, maar het mag ook ander soort werk zijn. Welke kennis of tijd heb jij te bieden? Als je een idee hebt, laat het ons weten!

    VRIENDSCHAP OPZEGGEN?

    We vinden het natuurlijk heel jammer als je Stichting Klompvoet Nederland verlaat. Misschien past het je beter om donateur te worden? Ook dat stellen we zeer op prijs! Mocht je toch willen opzeggen, vul dan onderstaand formulier in.
    Menu