Uitnodiging Klompvoetjesdag 2021

Datum: Zaterdag 18 september 2021
Tijd: 10:30 tot 15:30

Locatie:
De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik

Graag nodigt Stichting Klompvoet Nederland je uit, voor deze informatieve dag met een feestelijk tintje. Deze dag is gratis toegankelijk voor alle leden van de vereniging; ouders en kinderen. Ben je nog geen lid? Dan betaal je € 25,00 per gezin voor deze dag, dit is dan gelijk het jaarlijks lidmaatschap, meld je aan als nieuw lid! Aanmelden via info@klompvoet.nl

Voor de ouders zijn er interessante presentaties van deskundigen op het gebied van klompvoetjes. Zo zal dr. Melinda Witbreuk, orthopedisch chirurg in OLVG Amsterdam, een presentatie verzorgen over klompvoetjes en fysiotherapeut Jacqueline Löhle vertelt meer over het nut van fysiotherapie en is ook aanwezig met een fysioparcours. Behalve medische vragen is deze dag ook bestemd voor informatie-uitwisseling tussen ouders, want juist praktische ervaringen helpen anderen weer een stapje verder.

Ondertussen kunnen de kinderen genieten in de boerenspeelschuur met verschillende spellen, schilderworkshop, skelteren, fysioparcours en een rondgang over de boerderij, zodat alle ouders rustig kunnen luisteren naar de presentaties. Natuurlijk kunnen de kinderen hun eigen fiets, stepje etc meenemen.

Wij zoeken nog vrijwilligers (ouders, broers of zussen) die ons met de kinderbegeleiding kunnen helpen!

Corona maatregelen

In verband met de huidige Corona maatregelen, zullen we tijdens de presentaties, ons houden aan de 1,5 meter, hierdoor zijn er binnen een maximaal aantal. zitplaatsen beschikbaar. Bij mooi weer gaat het terras open en is er meer vrije ruimte. Op deze dag zullen de dan geldende Corona maatregelen gevolgd worden, zodat iedereen veilig aan de dag kan deelnemen.

Aanmelden

Graag zien we jullie op zaterdag 18 september 2021. Het is wel noodzakelijk om je tijdig aan te melden, zodat je zeker bent van een plek. Dit kan via info@klompvoet.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen (met leeftijd van de kinderen!) en of je al lid bent. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de laatste update van het programma.

Voorlopig Programma 18 september 2021

10:30 uur Ontvangst met koffie
11:00 uur Welkom door Robert Boekestijn en Sacha Margés
11:15 uur Presentatie dr. Melinda Witbreuk, orthopedisch chirurg OLVG Amsterdam
11:45 uur Vragenrondje door Sacha Margés
12:00 uur Pauze met lunch
13:00 uur Presentatie Jacqueline Löhle, kinderfysiotherapeut
13:30 uur Vragenrondje door Sacha Margés
13:45 uur Afsluiting door Robert Boekestijn
14:00 uur Meet & Greet van ouders
14:00 uur Afsluitende borrel
15:30 uur Einde

11:00 – 14:00 De kinderen vermaken zich op het erf en in de boerenspeelschuur endoen het fysioparcours onder begeleiding of maken een creatief schilderij.

Graag zien we jullie bij De Boerinn op zaterdag 18 september op de KV-dag 2021!

Aanmelden via info@klompvoet.nl

Met vriendelijke groet,

Stichting Klompvoet Nederland

Robert, Sacha, Karin en Ellen

Meld je nu aan!

    Menu